IOAN NICULAE - DIICOTSalutăm eliberarea omului de afaceri Ioan Nicolae, patronul echipei Astra Giurgiu, în urma deciziei Tribunalului Dâmboviţa.

Conform comunicatului remis presei, avocaţii acestuia au susţinut că Nicolae a avut un comportament exemplar cât timp a fost încarcerat şi că a efectuat deja suficiente zile după gratii pentru a putea fi eliberat condiţionat.

 De precizat că Ioan Niculae era încarcerat la Penitenciarul Găeşti, unde ispăşea o pedeapsă de 2 ani şi jumătate, din care a executat un an şi 3 luni.

Reamintim faptul că Ioan Niculae a fost condamnat pentru sponsorizarea ilegală a campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană din 2009.

 (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Cum era ca si cu stagiul militar pe vremuri. 1 an si 4 luni, dar aici e cu o luna mai putin. E liber omul de afaceri, dar a fost vinovat cu ceva? In Romania nu exista oameni de afaceri puternici fara sa aiba legatura cu politica sau serviciile……care nu dorm! Fosti securisti, comunisti, nomenclaturisti……ei sunt la butoane. In fata sunt papusile ………