Ateneul „Nicolae Bălănescu” din municipiul Giurgiu a fost astăzi, 17 septembrie, gazda festivității de premiere organizată în cadrul proiectului „Parteneriat de Prestigiu și Recunoștință în Educație și Cultură” – Oameni care ne inspiră – Modele pentru o carieră de success, derulat de Școala gimnazială nr. 7, în parteneriat cu Fundația Stoika.

„Printre giurgiuvenii care se bucură de recunoaștere publică, premiați în cadrul evenimentului, s-au aflat și cei care fac parte din conducerea administrației locale din Giurgiu, care au adus o contibuție semnificativă în susținerea culturii giurgiuvene.

 

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, administratorul public Ionel Muscalu și viceprimarul, Marian Damian, au primit din partea organizatorilor Diplome de Excelență „pentru merite deosebite ca stătător de frunte în susținerea și promovarea culturii românești”.

Cu aceeași ocazie, în foaierul Ateneului a fost organizată o expoziție de desene și obiecte handmade realizate de către elevii Școlii gimnaziale nr. 7 în cadrul proiectelor desfășurate de Școala gimnazială nr.7” – informează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)