Parteneriat Carmen București-Dream Team București

0
421

Echipa de fotbal feminin Carmen București (foto), care evoluează în Liga I a încheiat duminică, 11 decembrie, un parteneriat cu ACS Dream Team București, club care activează în liga secundă și care este axat pe formarea jucătoarelor tinere.

În urma acestui parteneriat, cele mai valoroase fotbaliste ale celor de la Dream Team (foto), vor avea ocazia să fie promovate la echipa de primă ligă.

Cu această ocazie, cele două formații au disputat și un meci amical „în familie” (2 reprize a câte 25 de minute). Pentru Dream Team au evoluat și antrenorii de la Carmen (Andrei Nemțescu, Andrei Lungu și Octavian Stanciu). Deoarece la finalul jocului scorul a fost egal (4-4), s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, câștig de cauză având Dream Team.

Carmen București a încheiat turul de campionat al Ligii 1 la fotbal Feminin, pe locul trei cu 27 de puncte, mai puțin cu șase lungimi de ocupanta primului loc, Politehnica Timișoara, și la trei puncte de ocupanta locului doi, Politehnica Timișoara.

În Cupei României, bucureștencele s-au calificat în optimi, după ce în șaisprezecimile de finală, au învins în deplasare pe Chindia Târgovişte cu scorul de 8-1.

(Costel Niculae)