Accident rutier grav, pe DN6, la intrarea în localitatea Ghimpați

0
428

Patru persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această noapte, pe DN6, la intrare în localitatea Ghimpați, în eveniment fiind implicate două autoturisme.

„Conducătorului uneia dintre mașini, în vârstă de 19 de ani, a rămas blocat în autovehicul, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a fi extras, în siguranță. Acesta era conștient, a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la un spital din capitală.

Doi bărbați și o femeie, din celălalt autoturism, în vârstă de 20, 25 și 29 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de paramedicii SMURD și de ambulanțe la spital.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile.

Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, informează reprezentanții ISU Giurgiu.

(Jurnal)