Organizația de tineret a liberalilor giurgiuveni din municipiu are un nou lider

0
711

În cursul săptămânii trecute, Robert Costache – unul dintre cei mai activi tineri voluntari în această perioadă de pandemie, dar și unul dintre promotorii acțiunii de strângere de fonduri și de donare de tablete pentru copii cu posibilități materiale din județ – a fost numit președinte al Organizației Municipale a Tineretului Liberal Giurgiu. 

La scurt timp de la această numire, Robert Costache declara: 

Aceasta reprezintă atât o responsabilitate față de toți giurgiuvenii cât și un motiv în plus pentru a realiza la nivelul Municipiului Giurgiu ceva ce nu s-a mai întâmplat în ultimii 8 ani de zile, și anume, de a aduce progresul și evoluția anului 2020 în această comunitate uitată de lume.

Împreună cu domnul Adrian Anghelescu, candidatul Partidului Național Liberal Giurgiu la funcția de Primar al Municipiului Giurgiu și sprijiniți de o echipă de tineri incredibilă și dornică de implicare, sunt convins că vom învinge această luptă pentru că vrem să le demonstrăm tuturor ce înseamnă cu adevărat o guvernare liberală centrată pe nevoile cetățenilor.

Îi mulțumesc lui Adrian Chiran – președintele Organizației Județene a Tineretului Național Liberal Giurgiu pentru numire și mulțumesc tuturor tinerilor pentru susținerea și încrederea acordată”, mai spunea Robert Costache. 

La ședința de săptămâna trecută au mai participat, susținând numirea tânărului Robert Costache,  Dumitru Beianu, propunerea PNL pentru președinția Consiliului Județean Giurgiu și Mihai Matei, consilier municipal.

(Jurnal)