Caracal, a devenit un ”triunghi al Bermudelor” pentru tinerele aflate în plină stradă . Ce s-a întâmplat joi , în Caracal, întrece orice scenariu

În ciuda a tot ce s-a întâmplat în ultimul timp în Caracal, se pare că celor de acolo au început să le placă adrenalina și mai ales modul sălbatic de a ridica tinere de pe stradă. Astfel, o fată de 20 de ani a fost luată cu forța de pe stradă, joi, 5 septembrie, la prânz, în jurul orei 13.00, în municipiul Caracal, de către un bărbat care a băgat-o într-o mașină. O femeie a văzut incidentul, a sunat la 112 și a dat toate detaliile, inclusiv numărul mașinii răpitorului. Mașina a plecat în viteză în direcția municipiului Slatina.

După mai puțin de o jumătate de oră, poliția l-a prins pe răpitor, care se afla în mașină cu alți doi bărbați și încă o tânără. Bărbații erau din Dolj și fetele din Olt. Fata de 20 de ani le-a zis polițiștilor că a fost luată în mașină fără acceptul său. Toți pasagerii se află acum la sediului Poliției din Slatina.

”În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați, din județul Dolj și două femei, din județul Olt. Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Fata urcată fără voia ei în mașină are 20 de ani și este din Caracal, iar bărbații au între 21 și 32 de ani, ei fiind din Băilești, județul Dolj.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că motivul acestei ”răpiri” ar fi fost faptul că fata ar fi refuzat să se căsătorească cu unul dintre tinerii aflați în mașină, motiv pentru care acesta ar fi decis să o răpească.

Mare ți-e grădina Doamne, și plină de caracaleni ”duși”…!

(Jurnal)