O româncă își vinde soțul pe OLX! Un primar este cedat gratuit, cu tot cu o tavă de mici , de concetățenii săi!

0
295

Platforma de vânzări OLX a devenit de ceva timp o rețea de postat poante, unele însă care ar putea deveni periculoase într-un anume context.

Recent o  româncă și-a scos soțul la vânzare pe OLX! Cică amanta îl vinde și ea, dar pe …Lajumate.ro!

Dar asta nu e totul…Citim stupefiați cum Primarul din Tecuci a fost scos la vânzare pe OLX contra sumei de 1 leu…Ba și mai mult, cumpărătorul va primi din partea casei și o porție de mici cu muștar – se mai precizează în textul ce poartă  titlul:  Primarul scos la vânzare pe OLX de către „un tecucean ţepuit de PSD”!

Uneori  însă unii cam sar calul, cum se zice, prin anunțurile postate. Așa se face că la începutul lunii a apărut anunțul șocant de-a dreptul, cităm: Vând fată de 2 ani jumate, valabil în Satu Mare. Trimit și prin fan curier, motivul vânzării: nu pot avea grijă de ea. Prețul: 2.459 lei”!

Reacția celor de la OLX, după ce a fost postat  anunțul de vânzare al copilului a fost: „…A fost dezactivat după câteva minute”!

După ce au discutat cu familia fetiței pusă în  vânzare, polițiștii din Satu Mare au ajuns la concluzia că „totul a fost o glumă” și, în consecință, nu au luat nicio măsură.

Părinții fetiței de doi ani și jumătate au declarat totodată că au fost victime ale unei farse de 1 aprilie „din partea copiilor unor vecini”.

Contactați de jurnaliștii de la ”Libertatea” și întrebați cum a fost posibil să fie postat un asemenea anunț, reprezentanții platformei de vânzări online au spus că „a trecut prin sistemul automat de verificări, în text neputând fi identificate elemente care să îl blocheze imediat. Anunțul a fost dezactivat după câteva minute, iar utilizatorul a fost blocat fără întârziere de echipa noastră”.

Monitorizăm în continuare pentru a stopa eventuala apariție și a altor conturi ale acestui utilizator. Avem zero toleranță pentru astfel de anunțuri, suntem la dispoziția autorităților și colaborăm cu Poliția Română pentru a ne asigura ca aceste cazuri sunt combătute cu regularitate”, au explicat cei de la OLX.

A fost, efectiv, o glumă a unor copii mai mari, care au cunoștințe informatice și care au fost lăsați nesupravegheați în posesia unui telefon mobil intelligent, s-a mai precizat în explicația dată.

 (Jurnal)