O persoană a murit în accidente rutiere LA FIECARE ORĂ, în ultimele 24 de ore, în România!  Mesajul disperat al unui polițist rutier…

0
505

România, accidentele rutiere puține, ele sunt cu urmări tot mai grave, încheiate de cele mai multe ori cu victime. Ce declară, îngrozit, un polițist prezent de mai multe ori la locul accidentelor, imediat după consumarea lor…  

 De cele mai multe ori cauzele producerii accidentelor rutiere sunt legate de viteză, de depășiri neregulamentare și de consumul de alcool înainte de a urca la volan.

Un weekend negru pentru România.

Duminică, 25 iulie 2021, a fost o zi neagră pentru România. Șapte oameni și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier care s-a petrecut la ieșire din județul Bacău. Cinci adulți și doi minori au pierit în urma impactului dintre un microbuz și o mașină mică.

Cu o zi în urmă, două persoane au murit într-un accident rutier petrecut în Brașov, iar în județul Constanța, în localitatea 23 August, un alt accident rutier s-a soldat cu rănirea a șapte persoane, între care una a fost preluată de la fața locului de elicopterul SMURD.

Cu privire la aceste tragedii care par că nu se mai termină, un polițist a scris câteva cuvinte sfâșietoare, prin care a tras un semnal de alarmă. Dan Georgescu a tras un semnal de alarmă care îi vizează pe toți cei care se urcă la volan.

Cel puțin o persoană, la fiecare oră, a murit în accidente rutiere, în ultimele 24 de ore în România!

Din păcate, printre victime se află și copii. Cauzele: viteza și depășirile neregulamentare. Nimic nu este mai greu pentru un polițist decât să anunțe rudele celor decedați că aceștia din urmă pur și simplu nu mai sunt.

Nu vreți să asistați la așa ceva. Chiar dacă avem ani de experiență, de fiecare dată ți se ridică părul pe șira spinării la auzul țipetelor sfâșietoare, la vederea disperării din ochii oamenilor. Îi ții în brațe o vreme și încerci să fii tare pentru ei. Apoi îți ștergi lacrimile din colțul ochilor. Este prea mult, oricât am arăta cu degetul și oricâți vinovați am căuta. Drumuri bune!, a scris polițistul în postarea sa de pe Facebook, evident îngrozit de toate scenele îngrozitoare la care a fost obligat să asiste pe șosele, în munca sa de zi cu zi.

Este o avertizare și pentru conducătorii auto giurgiuveni care atunci când urcă la volan trebuie să fie conștienți că au și responsabilitatea vieții celor ce iau loc în autoturismul lor.

(Jurnal)