Au crezut că îi vor păcăli pe agenții de circulație și s-au ales cu dosar penal!

0
779

La data de 20 august, ora 11.15, polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos au depistat, în localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu, un tânăr, de 32 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Sperând că nu vor fi surprinși de echipajele de poliție mulți dintre tinerii care nu și-au luat încă permis de conducere urcă la volan la lăsarea întunericului.

Din păcate pentru ei aceasta nu este o soluție, polițiștii de la rutier fiind zi și noapte . de servici, pe șoselele județului.

Așa se face că la data de 21 august, ora 00.05, polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat, în localitatea Stoenești, județul Giurgiu, un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și în primul și al doilea caz, polițiștii le-au întocmit dosar penal tinerilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

(Jurnal)