O minune nu durează decât 3 zile : Vasile Mustățea a fost eliberat din funcția de consilier al Prefectului de Giurgiu!

0
1689

Cu câteva luni în urmă, ne exprimam uimirea față de gestul liberalului Vasile Mustățea, fost președinte al Consiliului județean Giurgiu, de a primi oferta de consilier al Prefectului de Giurgiu.

Felicitam totodată exemplul de bună practică implementat astfel la Instituția Prefectului de Giurgiu și evident colaborarea dintre prefectul Florentina Stănculescu, susținută de un partid de stânga (PSD)  și Vasile Mustățea un politician de dreapta (PNL),  dar totodată un profesionist în administrație, după cum mulți consideră.

Zilele trecute însă am aflat, cu aceeași doză de surpriză, că Vasile Mustățea a fost eliberat din această funcție, de consilier al Prefectului!

În consecință devine o  certitudine faptul că diferențele de opinie și probabil de viziune administrativă  a făcut ca minunea  să nu  dureze decât ”trei zile” – cum spune românul – astfel că  această  colaborare a încetat, Vasile Mustățea părăsind  postul de consilier al Instituției Prefectului de Giurgiu.

Fără a dori  să ne lansăm în speculații, nu putem însă să nu constatăm că realitatea demonstrează faptul că  această utopie politică a concubinajului între stânga și dreapta politică, mascată printr-un protocol, nu funcționează deloc aici, la Giurgiu.

Nu știm dacă  acceptarea postului de consilier a lui Vasile Mustățea sau părăsirea acestui post a constituit o decizie înțeleaptă, însă,  așa cum afirmam, se demonstrează că este  dificil ca odată ce ai fost șef , să devii într-o zi subalternul fostului tău angajat! Asta,  într-o exprimare elegantă.

Așteptăm acum să vedem  ce expert în administrație va alege Prefectul de Giurgiu, pe post de consilier sau ce obligații de partid trebuie să satisfacă.

(City ZEN)