De 1 iunie, tinerii din Organizația de Tineret a PNL Giurgiu au oferit o excursie copiiilor din Centrele de plasament, la Palatul Parlamentului

0
511

De ziua copiiilor, membrii Organizației TNL Giurgiu au oferit mai multor copii giurgiuveni ocazia de a vizita Parlamentul României. În rândurile de mai jos îl lăsăm pe președintele Organizației, Adrian CHIRAN, să vă povestească modul în care s-a desfășurat această zi împreună cu micii vizitatori…

TNL Giurgiu a organizat o excursie extraordinară la Palatul Parlamentului, cu ocazia Zilei de 1 Iunie! Împreună cu copiii din centrele de plasament, am creat o zi plină de magie și descoperiri.

De la primele raze de soare, energia și entuziasmul ne-au învăluit pe toți. Copiii, cu ochii strălucind de nerăbdare și cu zâmbetele largi pe buze, au urcat în autocarul pregătit cu grijă pentru a porni în aventura lor de neuitat. În drum spre destinație, au prins curaj și și-au împărtășit poveștile, dorințele și visele cu noi. Ne-am simțit privilegiați să fim martorii acestor momente speciale.

 

Odată ajunși la destinație, am fost întâmpinați de o atmosferă solemnă și de o arhitectură impresionantă. Copiii și-au deschis ochii și inimile, admirând fiecare coloană și fiecare detaliu al Palatului Parlamentului. Ghizii noștri pricepuți le-au dezvăluit tainele acestui loc iconic și le-au dezvoltat curiozitatea pentru procesele legislative și istoria României.

La finalul zilei pline de emoții și explorări, copiii au plecat acasă cu amintiri neprețuite și cu zâmbete largi pe chipuri. Ne-am bucurat să le oferim ocazia de a trăi o experiență unică și de a simți că sunt importanți și valoroși pentru societatea noastră.

Această excursie a reprezentat doar începutul. TNL Giurgiu va continua să sprijine și să organizeze astfel de evenimente, cu scopul de a aduce bucurie și educație copiilor care se confruntă cu dificultăți. Suntem mândri că am putut face parte din această inițiativă și ne dorim!” – a menționat Adrian Chiran, președintele TNL Giurgiu, la finalul acestei sărbători a copiiilor.

(Jurnal)