O delegație a municipalității giurgiuvene a participat la manifestările organizate cu ocazia Zilei Independenței Bulgariei

0
183

„Ziua Independenței Bulgariei este o zi importantă și pentru comunitatea giurgiuveană, înfrățită cu orașul Ruse, motiv pentru care o delegație a Primăriei Municipiului Giurgiu a participat la manifestările organizate cu aceste prilej, la Statuia Libertății.

Astfel, administratorul public al municipiului Giurgiu, Ionel Muscalu și viceprimarul Silviu Dumitrescu s-au întâlnit cu colegii de la Consiliul Județean Giurgiu, cu reprezentanții autorităților locale și regionale de la Ruse, primarul Pencho Milkov și viceprimarii orașului frate, cu președintele Consiliului Municipal, Ivo Pazardhiev, guvernatorul Anatoli Stanev, cu directorul executiv al Asociației Euroregiunea “Danubius”, Lili Ganceva, și împreună au luat parte la momentele solemne de comemorare a eroilor bulgari conduse de Înaltpreasfințitul Părinte Naum, Mitropolitul de Ruse – Bulgaria.

În semn de recunoștință pentru cei care și-au pierdut viața pentru acest deziderat național, oficialii Primăriei Giurgiu au depus o coroană de flori și au asistat la slujba de pomenire.

Pentru vecinii și prietenii de la Ruse, ziua de joi, 22 septembrie, este prilej de sărbătoare, fiind zi nelucrătoare. Cu această ocazie, le urăm sănătate, zile senine în pace și prosperitate!”, precizează Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)