O casă din localitatea Brăniștari a ars aproape în totalitate, ieri după amiază

0
184

Luni după amiază, o casă din localitatea Brăniștari a luat foc cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit care s-a produs într-o magazie. În scurt timp, flăcările s-au extins la locuință.

„Când au ajuns pompierii, aceasta ardea violent la nivelul acoperișului, în camera tehnică, baie, bucătărie și în magazia de lemne. Focul se propagase și la o casă nelocuită din imediata apropiere și amenința proprietatea unui alt vecin. Pompierii au acționat pentru a localiza incendiul și pentru a proteja casele, însă pagubele au fost însemnate.

La prima casă, au ars acoperișul pe aproximativ 80% din suprafață, electrocasnice, mobilierul din bucătărie, centrala termică, boilerul și alte bunuri.

La cea de-a doua casă dezafectată a ars acoperișul pe circa 50% din suprafață.

Au acționat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Detașamentului Giurgiu și Gărzii de Intervenție Colibași, cu două autospeciale de stingere și o cisternă, sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Călugăreni, cu o cisternă și un buldoexcavator”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu.

(Jurnal)