O avarie, pe o stradă din Municipiu, a lăsat luni seară fără căldură mai multe blocuri, creând panică, dar și comentarii de tot râsul!

0
337
avarie Termoelectrica
avarie Termoelectrica

O avarie a instalației de transport aparținând Uzinei Termoelectrica Giurgiu ce a afectat o serie de blocuri de locuit din centrul municipiului a devenit pretext de comentarii și exagerări penibile în spațiul on line. 

Astfel o serie  de locatari din blocul Romarta au acuzat Termoelectrica de faptul că i-a ținut 2-3 zile în frig. Alții au găsit repede chiar și explicația întreruperii, o așa zisă dispută între directorul Termoelectrica, inginerul Sorin Cepraga și primarul Municipiului, Adrian Anghelescu, în urma căreia directorul Uzinei s-ar fi supărat atât de tare încât ar fi oprit distribuția de căldură către locuitorii orașului (??!)

În urma acestor postări aberante am solicitat părerea lui Sorin Cepraga care ne-a spus: „O mare prostie! Cum aș fi putut să opresc distribuția agentului termic către populație? Într-adevăr am avut o avarie pe str. Dunării, aseară (n.red. 8 noiembrie), dar acum (n.red. 9 noiembrie) locatarii au căldură. Doar o singură seară nu au avut…

În privința  afirmației  că m-aș fi supărat cu primarul și că de asta nu mai dau căldură către populatie, se pare că unii cred că eu fac ce vreau acolo la Uzină, de parcă ar fi a meaO prostie mare cât casa!

Noi am postat avertizarea pe facebook-ul Primăriei Giurgiu, într-un anunț în care îi anunțam pe locatari că de la ora intervenției, la avarie și până a doua zi, marți de dimineață, cei ce țin de PT 12, cu blocurile  arondate acestuia nu vor avea căldură. Asta pentru că înțelegerea este ca fiecare defecțiune să o anunțăm prin intermediul Primăriei Giurgiu și nu în alt mod” – a mai precizat directorul Uzinei Termoelectrica Giurgiu, Sorin Cepraga.

(Jurnal)