Noul Superman din benzile desenate ale americanilor va fi…bisexual!

0
77

Revista DC Comics anunță că Jon Kent, fiul lui Clark Kent, celebrul Superman american, va fi prezentat în curând în benzile desenate într-o relație ”gay”  cu prietenul său.

În următorul număr al revistei de benzi desenate DC Comics, care va fi lansat în luna noiembrie, eroul principal, Jon Kent,  va fi prezentat într-o relație amoroasă cu prietenul său, Jay Nakamura.

Creatorul seriei, Tom Taylor a declarat pentru BBC că atunci când i s-a oferit pentru prima dată  postul  a încercat să găsească  o rețetă de succes,  adică un cu totul alt Superman. Spre surprinderea sa, înainte de a putea lansa ideea că Jon ar  putea fi bisexual, cei din DC Comics i-au spus lui Tom că deja se gândiseră la această variantă.

Tom Taylor mai spunea că a  avut loc o schimbare reală în ultimii ani. Acum zece ani, acum cinci ani, acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit, referindu-se în privința relațiilor homo și bisexuale, ce până nu demult erau repudiate de public.

El s-a bucurat totodată că reacția la această nouă poveste a fost copleșitor de pozitivă  pe rețelele de socializare!

(Jurnal)