stanisteanuÎntrebat de curând cum se simte acum după revenirea în grupul liberal de la Giurgiu, după ce cu mai puţi de un an în urmă fusese transformat într-un paria, fiind nevoit să ia drumul pribegiei politice şi să înfiinţeze filiala unui nou partid (Partidul Mişcarea Liberală), Noruţ  Sergiu Stănişteanu ne-a declarat: După cum ştiţi, am plecat din PNL datorită unui om din partid, ştiţi despre cine este vorba… Aşa cum am mai făcut o dată, pe vremea când primar al Municipiului şi preşedinte al Organizaţiei era Lucian Iliescu. De data asta m-am întors la invitaţia preşedintelui Gheorghe Ştefan, după ce acest personaj de care vă vorbeam a dispărut de la conducerea Organizaţiei.

Politicianul giurgiuvean ne-a vorbit totodată şi despre situaţia în PNL Giurgiu la acest moment, spunându-ne: După cum a început această precampanie electorală a parlamentarelor  cât şi în urma deplasărilor în teritoriu, se prefigurează o echipă puternică ce ar putea obţine rezultate mult mai bune decât în vară, la alegerile locale. În afară de candidaţii noştri la Senat şi Camera Deputaţilor  un aport deosebit îl are deputatul Marin Anton, directorul de campanie al PNL Giurgiu, care spre surprinderea mea şi a multora din Organizaţie dă dovadă de spirit de echipă, demonstrând  în acelaşi timp că are vocaţie de lider politic – a mai menţionat Noruţ Stănişteanu.

Jurnal

1 COMENTARIU

  1. Sa-nteleg ca intr-un partid se sta atata timp cat ne convine si avem functie? Sa-nteleg ca se poate pleca si reveni ori de cate ori nu ne convine si ne convine cate ceva? De-aia merg lucrurile bine in tara! Una votezi la parlamentare, ni se arata la tv culoarea politica a parlamentului si la scurt timp acesti politicieni se muta dupa bunul plac. Asa ca floricel a plecat de la pnl, iar norutz a revenit la pnl. Cine vrea , sa traga concluzia.