Se vorbeşte tot mai des despre centralele de apartament, despre firmele producătoare, despre eficienţa lor şi avantajele folosirii acestora , dar aproape  deloc despre măsurile de siguranţă pe care beneficiarii acestor centrale  trebuie să ţină seama.

Despre riscuri şi modul de prevenire a unor eventuale neplăceri pe care pe unii le-au plătit chiar cu viaţa,  ne vorbeşte administratorul  celei mai cunoscute societăţi distribuitoare de centrale de apartament, din Municipiul Giurgiu  – Crisir Instal SRL –  George CSENDER.

În imaginile alăturate veţi afla faptul că nu este suficient să fiţi proprietarul unei centrale. Din acel moment aveţi datoria , dacă ţineţi la viaţa d-stră şi a familiei d-stră,  să luaţi o serie de măsuri cât timp centrala se află în funcţiune. Să nu credeţi că odată ce     v-aţi instalat o astfel de centrală, nu mai aveţi absolut nicio responsabilitate.

În materialul VIDEO alăturat veţi afla când trebuie să faceţi revizia coşului pentru fum,  cine o face, dar mai ales cum şi nu în ultimul rând cum se întreţine o astfel de instalaţie pentru a putea dormi liniştit, cum şi cine este autorizat!  Să nu ziceţi că nu v-am spus!