Când, cum şi de ce trebuie făcută revizia unei centrale de apartament. Cine şi când trebuie curăţate coşurile de fum ale acestor instalaţii. Ca să nu vă riscaţi viaţa, specialiştii societăţii CRISIR INSTAL SRL vă stau acum la dispoziţie cu o serie de sfaturi… (VIDEO)

0
221

Se vorbeşte tot mai des despre centralele de apartament, despre firmele producătoare, despre eficienţa lor şi avantajele folosirii acestora , dar aproape  deloc despre măsurile de siguranţă pe care beneficiarii acestor centrale  trebuie să ţină seama.

Despre riscuri şi modul de prevenire a unor eventuale neplăceri pe care pe unii le-au plătit chiar cu viaţa,  ne vorbeşte administratorul  celei mai cunoscute societăţi distribuitoare de centrale de apartament, din Municipiul Giurgiu  – Crisir Instal SRL –  George CSENDER.

În imaginile alăturate veţi afla faptul că nu este suficient să fiţi proprietarul unei centrale. Din acel moment aveţi datoria , dacă ţineţi la viaţa d-stră şi a familiei d-stră,  să luaţi o serie de măsuri cât timp centrala se află în funcţiune. Să nu credeţi că odată ce     v-aţi instalat o astfel de centrală, nu mai aveţi absolut nicio responsabilitate.

În materialul VIDEO alăturat veţi afla când trebuie să faceţi revizia coşului pentru fum,  cine o face, dar mai ales cum şi nu în ultimul rând cum se întreţine o astfel de instalaţie pentru a putea dormi liniştit, cum şi cine este autorizat!  Să nu ziceţi că nu v-am spus!