Începând cu data de  18 iulie, un nou  medic şi-a început activitatea în cadrul Cabinetului ambulatoriu de spitalizare, de zi, Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Medicul Alina Cătălina Bratu, specialist  Oncologie,  şi-a desfășurat activitatea de rezidenţiat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, din București. Pe  adresa de facebook a președintelui  Consiliului Județean  Giurgiu, Marian Mina, ce de la începutul mandatului său face eforturi serioase de a face din unitatea de la Giurgiu, un spital performant, este postat  un anunț explicit   în care se arată că în afara  medicului oncolog și  respectiv a unui specialist în obstetrică-ginecologie, de luna viitoare, vom avea şi un medic epidemiolog.

Toate eforturile depuse de către Consiliul Judeţean Giurgiu, alături de conducerea SJU Giurgiu, iată că încep să dea rezultate! Aşadar, un nou medic se alătură echipei de specialişti a Spitalului Judeţean Giurgiu! Cu paşi mărunţi, dar siguri, deficitul de personal medical, la Giurgiu, începe să fie diminuat. De menţionat că din 18 iulie, noul medic specialist în oncologie îşi va începe activitatea.

Sperăm ca  noua echipă  de medici să ridice standardele   actului medical și la Giurgiu pentru ca această practică statuată printre cei   bolnavi de a se îndrepta către spitalele din București să se diminueze.  Cu sprijinul  președintelui CJ, Marian Mina, sperăm ca pe lângă resursa umană de , să beneficieze  și de o aparatură medicală performantă, precum și de servicii medicale demne de un spital  modern.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm mult succes noilor membri ai colectivului medical superior al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu!

(Jurnal)