Noi amănunte legate de incidentul tragic de la Gogoșari, în care un om a fost împușcat

0
2855

În cursul dimineții, publicația noastră scria despre un eveniment tragic, petrecut în localitatea Gogoșari, incident în urma căruia un bărbat în vârstă de aproximativ 43 de ani și-a pierdut viața, fiind împușcat de un prieten al său.

Reporterii publicației noastre au stat de vorbă cu mai mulți locuitori ai satului Vieru, sat în care locuiau cei doi, și iată ce au aflat.

Mortul era un om la locul lui, paznic de vânătoare. Avea doi copii, săracul, și el era singurul care aducea bani în casă. În schimb, individul celălalt, ăla care l-a împușcat, era un neisprăvit. De multe ori l-am văzut prin sat cu pușca în spate – era și el paznic, cică… cum vă spuneam, l-am văzut umblând prin sat cu pușca în spate, călare pe bicicletă…Și domnu’ agent (n.r. șeful de post din comuna Putineiu, Mihai Boldei) l-a văzut, dar nu i-a zis niciodată nimic…Și uite unde s-a ajuns…Păcat de omul ăla, care a murit, că era om bun…s-a dus, ce să-i faci”, spunea unul dintre vecinii bărbatului împușcat.

Din informațiile – pe surse – obținute de reporterii „Jurnal giurgiuvean”, se pare că lucrurile s-ar fi petrecut în felul următor: cei doi au fost în interes de serviciu, au poposit la un imobil improvizat în câmp, în extravilan, la limita dintre localitățile Gogoșari și Putineiu (sat Vieru). Într-un moment de discuții, victima i-ar fi atras atenția colegului său să manevreze cu mai multă atenție arma, deoarece există pericolul să existe cartuș pe țeavă. „Nu, nu are!”, ar fi fost replica acestuia, și, în timp ce îndrepta arma spre victimă, a apăsat pe trăgaci. Din păcate, pe țeavă se afla cartușul care a curmat, brusc, viața unui tată în vârstă de 43 de ani.

(Jurnal)