Ministrul  Transporturilor, Răzvan Cuc,  de la o apariție la alta, pe posturile de televiziune, își dovedește notorietatea ca actor mai degrabă decât ca iscusit constructor de drumuri.

Așa cum observăm, primului Locatar al Ministerului Transporturilor îi place să se dea în spectacol ca nimeni altul, pe șantierele   patriei. Recent el a evoluat într-o reprezentație la Mehedinți. 

După ce figuranții locali au adus elogii   ”primului constructor” de autostrăzi al țării, am urmărit cu interes declarațiile pline de emoție și angajament ale ministrului CUC.

Tot acest spectacol a fost dedicat, dragii noștri cititori, asfaltării unui tronson de doar 17 km de drum, pe DN 56, din totalul de 30 km, planificat.

Mai lungi decât kilometrii asfaltați au fost odele și laudele celor prezenți (evident salariați ai ministerului sau apropiați ai ministrului), pupincurismul afișat îngrețoșându-i pe cei care au descoperit în aceste imagini lucruri pe care le credeau de mult îngropate, moștenite din Epoca de tristă amintire a României.

Am văzut în cadrul acestor imagini un cetățean ”de bună credință” (cum sunt toți atunci când un partid caută să vorbească despre un lider al său) care mulțumește public, cu entuziasm și emoție, domnului Ministru Cuc, profund impresionat de realizările acestuia…

Iată un motiv justificat pentru care ar fi indicat ca la următoarele alegeri Răzvan Cuc să candideze pe listele de la Mehedinți,  rămânând să analizeze doar din partea cărei formațiuni, având în vedere că pare puțin debusolat în privința convingerilor sale politice, de dreapta sau de stânga. Important până la urmă pentru Cuc este să fie în fruntea bucatelor!

Nu ne rămâne decât să vedem câți kilometri de autostradă se vor construi sub acest Manole al infrastructurii, în stare să-și sacrifice toți colegii de partid de dragul unui fotoliu călduț de lider în Minister, concediind orice urmă de giurgiuvean din ministerul pe care-l conduce, zic unii ca pe un dric hodorogit.

Tot în cadrul vizitei de care aminteam, după cum apare pe site-ul Consiliului Județean Mehedinți, ministrul Cuc l-a asigurat pe președintele C.J. Mehedinți că se fac demersuri concrete pentru preluarea porturilor dunărene de către autoritățile locale. Asta ca un fel de ”bate șaua ca să priceapă iapa”. Nu știm încă cine este iapa, ci doar intuim că următoarea  reprezentație a celebrului de acum, actor politic, Răzvan Cuc, să fie prezentată pe apă.

(City ZEN)