Vineri, 28 iunie, a avut loc inaugurarea oficială a sediului ”Renault Bucharest Connected”. Evenimentul a avut loc în prezența  premierului  României, Viorica Dăncilă, dar și în prezența ambasadorului Franței în România, Michèle Ramis, a ministrului Economiei Niculae Bădălău  și a directorilor companiei.

Cu acest prilej ministrul Niculae Bădălău a ținut să facă o scurtă declarație, ce a fost postată inclusiv pe faceboock-ul său personal la scurt timp după consumarea momentului, subliniind totodată și numărul angajaților ce lucrează în această companie.  

Felicitări celor din Grupul Renault care au construit pe o suprafață de 47.000 metri pătrați un sediu modern, cu facilități.

Christophe Dridi, directorul  general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, a  făcut cu acest  prilej o precizare importantă, spunând că, în urma acestei măsuri, angajaţi din Capitală urmează să lucreze în acelaşi loc:

Este foarte important pentru noi deoarece angajaţii din Bucureşti ai Groupe Renault România lucrează acum în cinci locuri diferite, dar vor lucra împreună în acelaşi loc. Este vorba de 3.200 de angajaţi, care vor lucra împreună pentru a fi mai eficienţi” – a mai spus Dridi.

Clădirea Renault Bucharest Connected a fost construită de Globalworth, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Europa, și a fost închiriată de Renault pentru angajații săi din București.

(Jurnal)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+3

 

Top of Form