Ministerul Dezvoltării alocă 12.809.645 de lei, din fonduri europene, pentru modernizarea Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Giurgiu

0
213

Obiectivul se regăsește pe lista contractelor de finanțare semnate astăzi de Attila-Zoltán Cseke, Ministrul Dezvoltării, fiind vorba de proiecte finanțate  prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Pe baza deciziei ministrului, ADR Sud Muntenia va semna contractul de finanțare cu Primăria Giurgiu. După semnarea contractului, Primăria Giurgiu poate începe licitația pentru lucrări. Proiectul vizează construirea unui corp nou de clădire și modernizarea spațiului existent.

În paralel, conducerea liberală a Consilului Județean a inclus pe lista de proiecte pentru Plan Național de Redresare și Reziliență un campus pentru învățământul dual pentru a forma profesioniștii de care avem nevoie pentru atragerea investitorilor în județ. Este o investiție în viitor, căutăm soluții concrete pentru tinerii din județ, astfel încât aceștia să aibă opțiuni profesionale și să fie determinați să rămână acasă.

Preocuparea policienilor trebuie să fie dezvoltarea județului și iniațiativele legislative constructive.

„Sigur că este atributul opoziției să critice și să atragă atenția, dar în momente de criză, cum sunt cele pe care le trăim astăzi, este de neacceptat să încerci să inciți și să speculezi situații dificile pentru a profita politic. Nu sunt expertă în măsuri sanitare, situația pandemică nu este o știință exactă, unele măsuri trebuie ajustate mereu situației, dar ascult ce spun experții, români sau cei din restul Europei, mă uit și la alte țări și văd că măsuri de preventie există peste tot, mai ales că ne uităm ca astăzi și avem 1405 oameni la ATI, 175 de morți și sectiile sunt pline. Știu ca este greu, că a fost un an dificil de când a început această criză, nimeni nu mai vrea restricții și soluția este campania de vaccinare”, declară, deputatul PNL, Gabriela Horga.