Mesajul primarului comunei Daia, Adrian Florin ȘERBAN, după victoria în alegerile locale din 27 septembrie

0
693

La scurt timp de la anunțarea rezultatelor alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, primarul comunei Daia, Adrian Florin Șerban, a ținut ca, prin intermediul paginii sale de facebook, să transmită un mesaj atât celor care l-au susținut și votat, cât și adversarilor săi politici, știut fiind faptul că, doar cu puține zile înainte de alegeri, a fost protagonistul unei „înscenări” (cum a denumit-o chiar el) puse la cale de cei din urmă.

Doresc să vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur, în continuare, de cele mai oneste gânduri față de dumneavoastră și localitatea noastră.

A fost o victorie muncită, dar meritată! Faptul că ați fost maturi și nu v-ați lăsat manipulați de minciună, intimidați sau cumpărați cu tot felul de promisiuni sau avantaje, arată ca generațiile viitoare vor avea un viitor frumos.

Am câștigat DETAȘAT aceste alegeri și vom avea OPT consilieri din unsprezece.

Este adevărat că mi-aș fi dorit maxim din maxim, dar asta este viața, important este că, de acum, vom avea liniștea pe care nu am avut-o în mandatul trecut.

De ce spun ca mi-aș fi dorit maxim din maxim la vot?

Pentru că, în aceste momente, localitatea noastră este rămasă cu mult în urmă, față de multe alte comune din județ, iar când mergi la Consiliul Județean sau Guvern să ceri finanțare pentru anumite proiecte pentru dezvoltare (asfalt, apa, canalizare, gaze, educație, sport, etc.) contează enorm ce pachet de voturi ai în spate.

Vă rog pe viitor sa cântăriți foarte mult cui îi dați votul dumneavoastră, gândiți-vă la voi, la copiii sau nepoții dumneavoastră.

Lăsați manipulările și minciunile unor șacali care nu văd în Primăria Daia decât o sursă de făcut bani, alegeți omul și oamenii care fac ceva pentru dumneavoastră, oamenii care lupta să vă scoată din noroaie și chiar, pe alocuri, din evul mediu!!!

Sunt multe lucruri de spus despre felul în care am luptat în ultimii patru ani pentru comuna noastră, câte piedici și răutăți am înfruntat, din partea unor oameni cu care conviețuim zi de zi, dar nimic nu mai contează acum, când am văzut câtă susținere și ce scor zdrobitor am obținut.

Mulțumesc tuturor celor ce m-ați votat. Va asigur pe cei sinceri și curați care ați avut o alta opțiune politica la vot de toată susținerea mea în viitor, iar pe cei care v-ați ocupat cu minciuni, înscenări și amenințări îl las pe bunul Dumnezeu să vă judece!!”, a scris primarul din Daia pe facebook-ul său personal. 

(Jurnal)