Mesajul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu cu ocazia începerii noului an școlar

0
391
scoala

„Stimaţi profesori, stimați părinți, dragi elevi,

Începutul anului școlar 2021 -2022 îmi oferă prilejul de a adresa urări de bine, sănătate și putere de muncă tuturor celor care astăzi vor trece pragul școlii, cu bucurie, speranță și emoție, în special celor mici, la început de drum, care vor descoperi alături de cadrele didactice tainele cărților și ale învățăturii.

Doresc tuturor elevilor un an plin de reușite și de învățături bune, să își respecte profesorii, să îi urmeze cu încredere pe cei demni de admirat și să își iubească părinții, apreciind eforturile lor de a le oferi tot ce e mai bun, răsplătindu-i adesea cu câte o bucurie!

Profesorilor le doresc mult spor în munca lor, răbdare și cât mai multă înțelepciune pentru a forma cât mai frumos elevii pe care-i au!

Părinților le doresc cât mai puține emoții și încercări, să aibă copii buni și cuminți, de care să fie mândri!

Sunt încrezătoare în forța și valoarea tinerelor generații, în puterea lor de a respecta și de a reprezenta tradiția și prestigiul învățământului din județul Giurgiu.

Vă urez succes în realizarea tuturor proiectelor pe care le aveţi sau le prefiguraţi în acest an școlar!” – transmite inspectorul general al Inspectoratului Școlar Giurgiu, profesor Adelina SÎRBU.

(Jurnal)