O afirmație ce nu ar putea fi concepută de o minte sănătoasă a fost emisă de un membru USR: Nu există nicio diferență între un copil și un laptop! Afirmația a fost făcută în cadrul unui interviu video pe hotnews.ro, iar comentariile (peste 12.000 la număr) au descalificat, în unanimitate, aceste afirmații.

Iată videoclipul la care se face referire, urmat de o parte a comentariilor postate pe facebook de către cei care l-au urmărit: 

Nu ți-e rușine sa jignești o ființă atât de minunată? Copilul este cel mai minunat dar într’o familie! Un copil, aduce atâta bucurie și unește mult cuplul. Familia fără copii este ca si câmpul fără flori. Sper ca nu ai copii fiindcă nu-i meriți. Tu ești un robot nu o ființă umană. Păstrează-ți ideile și sfaturile, ca n-avem nevoile de ele” – Viorica Gala.

Foarte grav ceea ce spune!!! Cum poate un OM sa vorbească astfel?” – Florentin Tică

Gândirea este eronată din start. În primul rând copilul are sentimente și e viu. Laptopul nu are sentimente și nu e viu. Copilul simte durerea și bucuria. Laptopul nu e capabil de asa ceva. Deci cum nu e nicio diferență? Trăim într-o lume efectiv nebună. Un om care face asemenea afirmații ar trebui închis imediat la ospiciu” – Theokos Logos…iar comentariile continuă, așa cum spuneam, până spre 12.000 de opinii, în aceeași manieră.

(Jurnal)