Mega Image scoate de la vânzare ”Fructe confiate”  ce ar putea fi contaminate cu Salmonella ! Ce sunt rugați cumpărătorii…  

0
217

Lanţul de supermarketuri Mega Image a anunţat că retrage de la consum un lot întreg de fructe confiate, care ar putea fi contaminate cu Salmonella.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) informaează că  Retailerul Mega Image a retras de la vânzare un mix de fructe comercializat sub marca Euro Company Mix Exotiv 100G, cu termen de valabilitate 31 octombrie 2019.

Această măsură se datorează  unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Salmonella.

 “Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotiv 100G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019. Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company. Furnizorul Euro Company a iniţiat o retragere a lotului de produs menţionat mai sus, deoarece există o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company menţionează faptul că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime, precum şi a liniilor de producţie şi toate au ieşit conforme, nu s-a confirmat practic prezenţa acestei bacterii, însă se efectuează toate investigaţiile necesare în continuare”, precizează autoritatea.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse.

Totodată Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsele cu loturile menţionate şi să le returneze la punctul de vânzare din care au fost achiziţionate împreună cu bonul fiscal.

(Jurnal)