FCSB și Astra Giurgiu se vor întâlni vineri, 15 ianuarie, de la ora 20:30, într-o partidă foarte importantă din etapa a XVI-a, prima a returului Ligii 1. Antrenorul echipei din Giurgiu, Eugen Neagoie este convins că poate pleca cu puncte de pe Arena Națională. Cu toate acestea, bucureștenii au prima șansă de a obține cele trei puncte puse în joc. Înaintea acestui meci, FCSB ocupa locul 1, cu 34 de puncte, în timp ce Astra Giurgiu este pe locul 12, cu 16 de puncte
Este, totuși, posibil ca meciul dintre cele două echipe să nu se mai dispute, din pricina cantonementului de iarnă al celor de la FCSB. Echipa lui Becali a făcut acest cantonament în Antalya (Turcia) și riscă, la revenirea în România, să intre 10 zile în carantină, Turcia fiind una dintre țările cu grad ridicat de risc de infectare cu COVID-19.
Dacă se va impune perioada de carantină, FCSB nu va putea juca primele trei partide din 2021, cu Astra, Viitorul și Voluntari, dând, practic, peste cap tot calendarul, deja aglomerat.
Arbitrii: A: Bîrsan Marcel (Bucureşti – Bucureşti) –  A1: Mitruţi Daniel (Craiova – Dolj) – A2: Gheorghe Bogdan (Bucureşti – Bucureşti)
R1: Coza Ionuţ (Cernica – Ilfov)
Obs: Nica Cristian (Ploieşti – Prahova
(C.S.)