Măsuri luate de Primăria din Adunații Copăceni având drept scop limitarea aruncării gunoaielor în locuri nepermise

0
83

Primăria din Adunații Copăceni se confruntă de multă vreme cu munți de gunoaie aruncați la marginea comunei. Este o practică veche la care recurg cei certați cu legea și bunul simț.

Deși au realizat filmări cu cei care au aruncat gunoaiele în nenumărate rânduri, care au fost prinși basculând camioanele pline cu moloz în acea zonă, deși au fost anunțați cei de la Garda de Mediu Giurgiu despre aceste probleme cu care se confruntă Primăria din Adunații Copăceni, rezolvarea este încă departe.

În cursul zilei de 20 octombrie 2021, primăria a ridicat gunoiul de pe drumul de exploatare ce leagă DN5A (ieșirea din Mogoșești) și DN5 (lizieră).

Contactat telefonic, primarul comunei, Cezar Daniel Rusu ne spunea că au fost nevoiți să monteze camere de supraveghere fotovoltaice în acea zonă de la marginea comunei cu scopul de a limita aruncarea gunoaielor. „Atenționăm pe această cale cetățenii certați cu legea că în zonă au fost amplasate camere de supraveghere pentru a identifica orice persoană care va încerca depozitarea gunoaielor în locuri nepermise”. 

Primaria își dorește ca prin implementarea acestor măsuri să stopeze integral aruncatul gunoaielor în locuri nepermise.

(Ana Magheru)