Marin ANTON, liderul PNL Giurgiu: „Formaţiunea noastră politică este pe un trend crescător”

0
223

În data de 4 august, la Constanţa, vor avea loc lucrările Consiliului de Coordonare al PNL, anunţ făcut de liderul organizaţiei judeţene a partidului, Marin Anton, la conferinţa de presă de miercuri, 18 iulie.

„La această întâlnire vom aborda mai multe probleme, şi, consider eu, va fi un moment bun pentru a ajunge la o concluzie în privinţa acţiunilor viitoare ale partidului. Mergem la această întâlnire pe un trend ascendent în sondaje, unde suntem plasaţi în jurul a 29%. Nu pot spune decât că mă bucură creşterea partidului, semn că populaţia a înţeles că este nevoie de o schimbare”, spunea preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

De asemenea, Marin Anton a mai spus că la şedinţa naţională din 4 august vor trebui gândite şi găsite „soluţii pentru o Românie viitoare, una a traiului mai bun, lucru care nu s-a întâmplat în perioada PSD. De altfel, PSD a venit la putere pe un program de guvernare mincinos, cu promisiuni de lapte şi miere, dar, după cum vedeţi, numai lapte şi miere nu curge în România, astăzi. Noi, PNL, avem datoria să aducem soluţii, pentru că de fiecare dată când ţării i-a fost greu, liberalii au fost cei care au rezolvat problemele. Până atunci, trebuie să stingem toate conflictele şi să venim cu un program economic de nivel european, care să aducă şi veniturile, nu doar cheltuielile la nivelul Uniunii Europene”, a mai precizat liderul liberal Marin Anton.

(Jurnal)