Traficanții din dosarul instrumentat de DIICOT Ploiești, ce  vindeau clienților  din show-biz , cocaină amestecată cu paracetamol.

Ironic, Mircea Badea a zis că dosarul pare că este făcut de Protecția Consumatorului din moment ce tot ce rămâne din acest caz este faptul că…. drogurile au fost amestecate cu o pastilă care de fapt ne ajută la răceală. Judecătorii ce au instrumentat cazul au spus că VIP-urile cumpărau cocaina amestecată cu paracetamol. Altfel spus, pare că justiția ar fi fost mai degrabă indignată  de faptul că  respectiva cocaină nu era de calitate!? Comentând acest caz , același Mircea Badea se întreba ironic: ”Acest dosar, până la urmă, este împotriva traficului de droguri sau este un dosar de la Protecția Consumatorului? ”

Potrivit ultimelor informații apărute în presă, traficanții care vindeau stupefiante vedetelor le ofereau acestora plicuri în care se afla atât cocaină, cât și paracetamol. Așa cum preciza și cotidianul nostrum, doi dintre traficanți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce al treilea a fost plasat în arest la domiciliu, potrivit unei decizii luate de instanța de judecată.

Vânzarea de droguri,așa cum scriam recent,  nu este un caz izolat, el a devenit o obișnuință la nivelul întregii țări și de ceva timp și  în Municipiul Giurgiu, unde zilnic , conform comunicatelor primite din partea Biroului de presă al Poliției județene Giurgiu, sunt surprinse, la volan, numeroase persoane, de toate vârstele, aflate sub influența substanțelor psihoactive.

 

(Jurnal)