Marian Tănase , un giurgiuvean care după ce și-a vândut marfa în Piața Centrală, a urcat pe scena de la ”X Factor”!

0
955

Premiera celui de-al șaptelea sezon de la  X Factor,  a adus și o mare surpriză mai ales pentru noi giurgiuvenii.

Printre concurenți, cum titra un site media, un țăran copt la vârstă  de 53 de ani, dintr-o localitate a județului Giurgiu a fugit de la taraba din piață, direct pe scena X Factor , pentru a-și arăta talentul…

Marian Tănase este cunoscut  în pieța  Municipiului  pentru legumele proaspete și fructele parfumate pe care le vinde de o viață. Așa cum mărturisea pe scena X Factor , crescut la țară, omul nu se vede trăind în altă parte decât aproape de răsadurile pe care le îngrijește și animalele care îi țin de urât prin ogradă.

”Nu vreau să supăr pe nimeni, dar eu, chiar dacă aș avea posibilitatea, nu aș sta la oraș, e prea haos! La țară se trăiește mai natural. Ai vaca ta, ți-ai făcut brânză… Mă duc să iau o varză, am făcut salata”, spunea  sincer agricultorul în prima ediție X Factor din noul sezon.

Dacă ar avea vaca mea gură să spună ce cântece aude toată ziua… E cea mai distrată vacă!”,  mărturisea anecdotic  Marian Tănase în fața celor patru jurați…

Marian Tănase are  și un artist preferat: ”Julio Iglesias este un cântăreț care are capul pe umeri. Dacă pământul se va izbi de o cometă sau dacă o să ne înghită soarele, melodia „Milonga sentimental” va rămâne în Univers! Ține și de foame, și de sete, și de somn…”,  spunea giurgiuveanul .

Agricultorul a mărturisit că şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie: „Iubesc muzica, de mic copil am cântat. La trei-patru ani am vrut să sparg un radio şi să intru în el. M-a văzut tata şi m-a întrebat ce fac. «Vreau să sparg capacul ăsta de la radio, să intru şi eu acolo să cânt», i-am zis. Eu toată ziua cânt, că stau la sapă şi dau cu sapa, gura merge. Dacă ar avea vaca mea gură să spună ce cântece aude toată ziua….E cea mai distrată vacă! Şi calul la fel“, a mai spus Marian,  juraților de la X Factor.  

Marian Tănase a  mai spus că participarea la  acest concurs i-a împlinit visul , recunoscând că are planuri mari pentru show-ul de la Antena 1, sperând la o evoluţie în semifinală: „Am ajuns aici unde mi-a fost visul şi iată-mă pe scenă. Deocamdată nu sunt cunoscut, dar dacă sar groapa asta o să devin o celebritate în Giurgiu. Eu am încredere în mine că voi ajunge în semifinale, dacă nu şi în finală. Aş vrea să fiu ceva deosebit, să se vorbească despre mine câteva săptămâni: «A fost, domne, bărbatul ăla din Giurgiu, care era un agricultor nu vreun inginer. A lăsat sapa acasă, a luat microfonul şi ne-a uimit pe toţi. Bravo lui!»“, a  mai  adăugat Tănase.

Eu toată ziua cânt. Şi când dau cu sapa, şi când sunt cu vaca –  mai spunea cu emoție sinceră Marian Tănase, un om simplu care prin prezența sa pe scena de la X Factor a dat tuturor o lecție de viață,  demonstrând că dacă ai curaj și har de la Dumnezeu  oricând îți poți surprinde  semenii, oferindu-le bucurie și plăcerea de a  crede în șansa ta în orice clipă indiferent de profesia pe care o slujești.

(Jurnal)