Marian MINA, președinte interimar PSD Giurgiu: „Targetul nostru pentru parlamentare este de doi deputați și un senator pentru Giurgiu!”

0
421

Prezent la conferința de presă de presă a social-democraților giurgiuveni, prima de la încheierea alegerilor locale, președintele interimar al organizației județene, Marian Mina, a dezvăluit o serie de amănunte legate de viitoarele alegeri parlamentare, din luna decembrie, precum și de targetul formațiunii politice pe care o conduce. 

Targetul nostru pentru alegerile parlamentare din această iarnă este unul foarte clar: două posturi de deputați și unul de senator. Eu, personal, voi candida pentru un post de deputat, iar doamna Dinu (n.r. Elena Dinu, actual deputat PSD) va candida la Senat. Cel mai probabil, și domnul Basangiac ar putea să se regăsească pe lista de candidați la Senat, dar încă nu este nimic definitiv. Avem mulți tineri, avem oameni cu care putem ieși în față, se discută încă…Vom vedea, în final, cum vor arăta listele, dar, așa cum vă precizam, vizăm cel puțin un post de sentaor și două de deputați pentru județul Giurgiu, din partea PSD”,  a mai declarat Marian Mina. 

Totodată, președintele interimar al PSD Giurgiu a mai precizat că, la această dată, se poartă o serie de negocieri ca cel puțin jumătate din organizația Pro România să revină la PSD. În schimb, referindu-se la eventualele negocieri de revenire a fostului primar Nicolae Barbu, în organizația social-democrată, Marian Mina a precizat că, cel puțin deocamdată, acest lucru este relativ imposibil, deoarece „se lovesc de un zid în negocierile directe cu Nicolae Barbu”. 

(Jurnal)