„Rezultate așteptate care ne dau speranțe pentru ultima competiție importanta a echipei de lupte S.C.M. – Dunărea Giurgiu”, ne-a declarat Costin Antonescu la încheierea Finalei Campionatului Național Individual desfășurat în municipiul Târgoviște, unde tânărul luptător giurgiuvean Marian Jarcalete – elev al Liceului ”Tudor Vianu” a reușit să obțină 3 victorii consecutive, fiind învins în sferturile de finală de cel care, în finala competiției, a reușit să ocupe locul 2 .

De menționat este faptul că Marian Jarcalete practică lupte de aproximativ 2 ani, este din localitatea Gostinu și a fost adus la sală de lupte de către marele luptător giurgiuvean Nicu Gingă.

„Locul 5, obținut la prima competiție majoră la care pe categoria sa au fost 26 sportivi poate fi un început promițător pentru ”Hercule” din Gostinu”, ne-a spus antrenorul său, Costin Antonescu.

Cel de-al doilea sportiv giurgiuvean prezent la Târgoviște, Marian Bălăceanu (categ. 60 kg) nu a reușit, din păcate, să acceadă în primii opt, însă concursul a fost un bun prilej de a-și cimenta mai bine cunoștințele, mai cu seamă că el și-a măsurat forțele cu sportivi chiar cu doi sau trei ani mai în vârstă, și cu o mai vastă experiență competițională. 

(Jurnal)