Joi, 19 octombrie, timp de aproape patru ore, câteva zeci de persoane, în special pensionari, au beneficiat de servicii de consult din partea Delta Med. Controalele medicale oferite de cabinetul medical al dr. Elena Lungu au fost audiometrii, controale preventive.

„Nu am pus diagnostice astăzi, ci am făcut doar verificări ale acuităţii auzului. După cum vedeţi, ne bucurăm de un număr destul de mare de pacienţi, majoritatea sunt oameni în vârstă. Unora le-am făcut recomandări pe loc, în funcţie de ceea ce am constatat ca urmare a consultului, altora le-am recomandat o revenire la cabinetul nostru de pe şoseaua Sloboziei”, ne spunea dr. Elena Lungu.

Consultaţiile au fost făcute în biroul Administraţiei Pieţei Centrale.

„Ne bucură să ajutăm, atunci când putem. Faptul că am pus la dispoziţia celor de la Delta Med biroul din Piaţa Centrală este, după cum i-aţi auzit şi pe cei care aşteptau la consult, un lucru bun, pentru că aici, în Piaţă, vin mulţi dintre giurgiuveni, cei mai mulţi pensionari care nu îşi permit, întotdeauna, consultaţii de specialitate. Astfel, împreună cu Delta Med, am zis să vină dumnealor, cadrele medicale, către pacienţi”, spunea, la rândul său, administratorul Pieţei Centrale, Marian Pavel.

Următoarele consultaţii gratuite, tot în aceeaşi locaţie, vor avea loc joi, 26 octombrie, începând tot cu ora 11.

Jurnal