De joi, 4 februarie, pe strada Gării s-a deschis magazinul AYDA, un magazin destinat interiorului casei dumneavoastră. La cele două niveluri ale magazinului găsești de la perdele, draperii sau galerii, până la covoare, metraje de bună calitate și chiar și pachete cadou pentru cei dragi.

Carmen Narman, proprietara magazinului, ne spunea că eventualii clienți beneficiază, pe lângă prețurile extrem de accesibile, și de manoperă gratuită pentru lucrările ce vor fi făcute la produsele achiziționate din magazin.

„Avem zeci de sortimente de perdele, la parter, tot aici regăsindu-se și sectorul de materiale metraje. Ne așteptăm clienții cu produse de calitate, pentru care garantăm cu numele firmei noastre. Condițiile în care sunt expuse și păstrate produsele sunt dintre cele mai bune, lumina naturală ajutându-i pe doritori să își aleagă cel mai indicat produs pentru locuință. Beneficiind de lumină naturală, culorile sunt nealterate, astfel că cel care ne trece pragul poate fi sigur că va pleca din magazinul nostru cu exact ceea ce își dorește. Mai mult, dacă dimensiunea dorită este alta decât cea standard, noi le putem oferi clienților noștri manopera gratuită pentru festonarea produselor”, ne mai spunea Carmen Narman.

La etajul magazinului se poate ajunge cu un lift modern, clientul fiind însoțit de un reprezentant al AYDEI, sfaturile date de angajați ajutând la cea mai bună alegere ce poate fi făcută.

Covoarele și traversele de toate dimensiunile, formele și culorile, vor îmbunătăți cu mult calitatea interiorului casei dumneavoastră.

La Magazinul AYDA, clientul descoperă că, într-adevăr, interiorul casei capătă o nouă înfățișare, cea dorită de cel care le trece pragul!

(Jurnal)