Criză sanitară! Spitalul Județean de Urgență Giurgiu caută medici!

0
1988
sju giurgiu

Nu mai este, de ceva vreme, un secret faptul că Spitalul Județean Giurgiu are un mare deficit de personal, în special medici. Deși au fost scoase la concurs 27 de posturi vacante de medici pentru specialitățile Chirurgie generală, Pediatrie, Neurologie, Cardiologie, Anestezie și terapie intensivă, Obstetrică Ginecologie, Medicină de urgență, Boli infecțioase, interesul este, în continuare, scăzut pentru unitatea sanitară giurgiuveană. Numai la UPU se caută 8 medici pentru a acoperi deficitul uriaș.

„Din păcate, din datele obținute de la Spitalul Județean, niciun medic nu s-a înscris până acum la concurs. O singură persoană s-a interesat, dar intenția acesteia nu a fost finalizată prin depunerea dosarului pentru a ocupa unul din posturile vacante”, susțin reprezentanții SJU Giurgiu.

Termenul limită de înscriere la concurs este 12 februarie, dar, după cum arată situația, sunt slabe șansele ca vreun medic să se arate interesat de un post la Giurgiu. În concluzie, dacă nu se va înscrie nimeni, procedura va fi reluată.

(Jurnal)