Lucrătorii Primăriei i-au salubrizat locuința unui giurgiuvean din Centrul Municipiului, ce fusese reclamat de către locatari pentru mirosul greu degajat de apartament…

0
419

    Vineri, 1 aprilie, orele 9.00, Primăria Municipiului Giurgiu a efectuat o acțiune de salubrizare a unui apartament situat în centrul orașului, deconectat de la utilități (apă, curent, canal), activitate datorată sesizărilor unor cetățeni, vecini ai apartamentului, afectați de mirosul și aspectul insalubru al acestui apartament. Nu , nu este vorba despre nicio păcăleală !

    Poliția Locală – după cum ne-a  precizat conducerea acestei instituții – l-a somat în două rânduri pe proprietarul imobilului  pentru a efectua curățenia și igienizarea apartamentului, însă acesta nu s-a conformat, pe motiv că nu are posibilități materiale, deși bunul simâ de a îți duce gunoiul la container nu costă niciun ban.

În cele din urmă  proprietaruil și-a dat  acordul ca autoritățile locale să efectueze operațiunea de salubrizare. Astfel, în conformitate cu prevederile legale, polițiștii locali au asigurat protecția lucrătorilor Primăriei, în vederea efectuării cu succes a  acțiunii de salubrizar a apartamentului celui reclamat de locatari.

 Și uite așa,  indivizii care refuză să trăiască sănătos și curat alături de colocatarii lor, în acest oraș, ajung să se bucure gratuit de serviciile salariaților Primăriei,  plătiți din banii contribuabililor pentru a le curăța casa în care lenevesc. Un lucru ce ar putea deveni, încet, încet un adevărat fenomen dacă nu va fi asanat la timp.

(Jurnal)