Acasă Actualitate Lista directorilor ce ar urma să fie schimbați, la Giurgiu, în instituțiile deconcentrate, ”fake news” sau ”autodenunț pentru trafic de influență”?

Lista directorilor ce ar urma să fie schimbați, la Giurgiu, în instituțiile deconcentrate, ”fake news” sau ”autodenunț pentru trafic de influență”?

0
Lista directorilor ce ar urma să fie schimbați, la Giurgiu, în instituțiile deconcentrate, ”fake news” sau ”autodenunț pentru trafic de influență”?

Un site local dă ca sigur foarte curând, un șir lung de înlocuiri în instituțiile deconcentrate din Giurgiu. Printre ele sunt enumerate :

  • APIA Giurgiu unde este avansat  chiar și un nume de director,: Petruţa Hanganu;

  • ANAF Giurgiu unde este anunțat  un director adus de la  Bucureşti;

  • CAS Giurgiu la care se vehiculează din nou numele unui fost director al acestei instituții: Florentina Popescu;

  • Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, unde de când a plecat Fabian Țârcă, (devenit între timp primar al comunei Oinacu), aici domnește haosul. Numai Protecție nu se face! Se pare însă că pentru relansarea instituției și aici se va aduce un director, și tot de la Capitală;

  • Direcția de Sănătate Publică este și ea vizată, stomatologul Iulică Stoenescu fiind propus de a fi pus pe liber…Doamne ajută!

  • Direcţia pentru Agricultură Giurgiuse află și ea pe listă în ciuda experienței și activității directorului Petra Ochişor care, după cum știm, a fost ca un os în gât pentru predecesorul său și nu numai…

Pe listă mai sunt amintite Vama Giurgiu şi AND, la care persoanele propuse să ocupe postul de director, sunt susținute, conform aceleiași surse, de către PSD.

Într-un dialog telefonic avut cu doi dintre liderii PNL Giurgiu, aceștia considerau că deocamdată sunt doar niște  simple zvonuri. Senatorul Toma Petcu le-a catalogat chiar ca, cităm: ”Prostii!”

În cadrul aceluiași registru ceilalți liberali ne declarau, retoric faptul că nu cunosc modul în care vor  fi schimbați  directorii din deconcentrate, la Giurgiu.

Totuși unii dintre aceștia au examene luate pe post, iar alții rezultate bune în activitatea pe care o coordonează! Dacă unii au calificative și rezultate proaste, atunci superiorii lor (de la Minister și nu de la Partid) pot lua măsuri – ne declarau ei.

Despre lista apărută on line, europarlamentarul Dan Motreanu spunea: ”… Dacă este adevărată (n.red.-lista) pare mai degrabă un ”autodenunț pentru trafic de influență ” al celor ce sprijină acest demers!

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °