Loterii online apreciate de români

0
289

Jocul de loto stârnește multă atenție și în rândul jucătorilor români, care accesează loteriile internaționale în număr tot mai mare. Dacă în urmă cu mai mulți ani participarea la jocul de loto se rezumă la completarea biletelor la Loteria Română sau la agenții de pariuri offline, acum loteriile sunt disponibile direct pe internet.

Jucând la loto online beneficiezi de comoditate, rapiditate în plasarea biletelor, bonusuri și promoții și multe alte beneficii. În rândurile de mai jos îți voi prezența câteva detalii despre unele dintre cele mai populare loterii de pe internet, precum și informații utile despre jocul de loto online.

Unde poți să joci loto pe internet?

Jocul de loto a devenit tot mai popular în ultimii ani și la noi în țară, astfel că pe lângă pariuri sportive, pacanele și alte jocuri de noroc, românii se distrează și în cadrul extragerilor loto. Astfel, tot mai multe platforme licențiate de gambling online au introdus secțiunea de Loto în oferta.

În ziua de astăzi există mai multe site-uri pe care românii se pot distra la loterii din lumea întreagă, în deplină siguranță și confort.

Unul dintre cele mai bune este FavBet, acolo unde vei avea la dispoziție zeci de loterii internaționale, cote bune la câștig și bonusuri interesante atât de bun venit, cât și pentru clienții existenți. Poți citi despre FavBet păreri ale jucătorilor pentru a vedea recenzii reale ale românilor care au testat deja această platforma.

Cele mai populare loterii de pe internet

Oferta de extrageri loto disponibile în mediul online este una impresionantă, astfel că vei avea la dispoziție zeci de loterii interesante la care să participi. Dacă te interesează care sunt cele mai populare astfel de extrageri, iată câteva dintre ele în următoarea lista:

 • Grecia Kino 20/80 – extrageri din 5 în 5 minute
 • Keno Polonia 20/70 – extrageri din 4 în 4 minute
 • Mulți Polonia 20/80 – 2 extrageri pe zi
 • Italia Win for Life 10/20 – extrageri în fiecare ora
 • Slovacia Keno 20/80 – extrageri din 5 în 5 minute
 • Cehia Keno 12/60 – extrageri din 5 în 5 minute
 • Spania L’Express 20/70 – extrageri din 4 în 4 minute

După cum poți observă, cele mai populare extrageri loto online sunt cele de tipul Keno sau Mulți (20/80 sau 20/70), însă asta nu înseamnă că nu există și alte tipuri de loterii.

Dacă ești un fan al sistemului 6 din 49, cum este cel de la Loteria Română, de exemplu, atunci poți participa la Loto 6/49 din Grecia, Polonia, Spania și multe altele. Practic vei găși o mulțime de tipuri de loterii la care îți vei putea încerca norocul.

Avantajele de a juca loto online

Față de participarea la jocurile organizate de Loteria Română sau completarea biletelor loto în agențiile de pariuri stradale, jocul de loto pe internet îți oferă câteva avantaje importante. Așadar, iată câteva dintre motivele pentru care românii aleg să se distreze la loto online:

 • Comoditate și rapiditate – joci la loto direct din confortul casei tale sau chiar de pe mobil, de oriunde te-ai află; plasarea biletelor durează doar câteva secunde și nu mai trebuie să stai la cozi sau să bați drumul până la o agenție
 • Bonusuri și promoții – ești întâmpinat de bonusuri de bun venit, iar ulterior ai la dispoziție multe alte promoții pentru clienții existenți de care poți profită; obții astfel bani în plus la buget, pariuri gratuite la loto și alte beneficii
 • Plasarea gratuită a biletelor – pentru plasarea biletelor la loto online nu se percepe niciun fel de taxa, astfel că vei juca biletul cu exact atâția bani cât îți vor fi retrași din cont
 • Oferta bogată de loterii – oricând îți dorești, la orice ora din zi și din noapte vei găși extrageri loto disponibile, astfel că te poți distra și poți află rezultatele în doar câteva momente

Bineînțeles că acestea sunt doar o parte dintre avantajele pe care le vei obține pe platformele licențiate de loto de pe internet. Odată ce vei începe distracția vei observă imediat și alte beneficii importante (aplicații pentru mobil, retrageri rapide, cote bune la câștig etc.).

Concluzionând, jocul de loto online atrage tot mulți pasionați și în țară noastră, datorită tocmai avantajelor pe care le oferă jucătorilor. Așadar, dacă și ție îți plac extragerile loto, atunci participarea în mediul online în cadrul acestora se va dovedi o alegere excelență și te vei bucură de o experiență de joc inedită.