Sâmbătă, 5 martie 2022, începe sezonul de primăvară în Liga a 4-a giurgiuveană, cu etapa a 14-a, prima a returului.

Dunărea (foto) deschide partea a doua a campionatului cu o deplasare la ocupanta ultimului loc din seria Sud, Unirea Izvoarele. Meciul va avea loc pe terenul din Izvoarele cu începere de la ora 11:00.

Pe jucătorii Dunării îi așteaptă sâmbătă, un meci relativ ușor dacă privim lucrurile prin prisma clasamentului. Meciul ar putea fi unul dificil dacă nu este tratat cu seriozitate.

Trei puncte cucerite în deplasare ar putea avea o importanță covârșitoare pentru câștigarea serie Sud.

Mergem la Izvoarele să câștigăm cele trei puncte. Noi, tratăm toate meciurile în aceeaşi manieră, indiferent că unii sunt pe primul loc sau pe ultimul. 

Nu ne gândim decât la varianta victoriei pentru că jucătorii au un moral bun.

Mi-aș dori să facem anul acesta o performanță, să promovăm în Liga a 3-a. Cred că am trezi la viață toți suporterii și s-ar crea o emulație în oraș”, a declarat prof. Marin Mirel, directorul și managerul echipei Dunărea Giurgiu.

Giurgiuvenii ocupă locul trei în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Unirea Izvoarele sunt pe locul 13, cu 4 puncte acumulate în prima parte a stagiunii.

Principalele contracandidate ale giurgiuvenilor la câștigarea seriei Sud, Energia Remuș (primul loc, 30 puncte) va juca, tot sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Comana, în timp ce ocupanta locului secund, Giganții Vărăști (30 puncte), stă.

În meciul din tur, Dunărea s-a impus la Giurgiu, pe stadionul din Port, cu 7-0.

(Costel Spînu

Costel Nicolae- foto)