Jurnal giurgiuvean
Acasă w LIGA a 4 -a la FOTBAL. Avancronica  etapei a 21-a. Derby-ul Sudului, se joacă pe stadionul din Vărăști în pragul Paștelui!

LIGA a 4 -a la FOTBAL. Avancronica  etapei a 21-a. Derby-ul Sudului, se joacă pe stadionul din Vărăști în pragul Paștelui!

0
LIGA a 4 -a la FOTBAL.  Avancronica  etapei a 21-a. Derby-ul Sudului, se joacă pe stadionul din Vărăști în pragul Paștelui!
Iubitorii de fotbal au ocazia să urmărească sâmbătă, 23 aprilie, în prag de Paște, o interesantă întâlnire fotbalistică, în etapa a 21 a Ligii a 4-a,seria Sud, derby-ul dintre Giganții Vărăști – Victoria Adunații Copăceni( foto). Meciul este programat la ora 17.00, fiind găzduite de stadionul „Comunal“ din Vărăști.
 Un duel  dominat  de o oarecare tensiune, căci derby-ul se joacă pe viață și pe moarte, miza punctelor puse în joc fiind uriașă.
Lupta pentru cel deal doilea loc  care duce în play-off, pare a fi una intensă, între Energia Remuș,Giganții Vărăști și Victoria Adunații Copăceni, Dunărea Giurgiu având șanse mari pentru ocuparea primului loc în seria Sud.
Fotbaliști din Vărăști, pregătiți de  Marian Răducu , țintesc și ei un loc în play-off, având nevoie de o victorie.
De cealaltă parte, trupa pregătită de Petre Păunescu,vine după un parcurs foarte bun în returul campionat, și are nevoie de o victorie pentru a se menține în cărțile play-off-ului , în desemnarea campioanei Județului Giurgiu.
Un agal ar dezavantaja atât Vărăștiu cât și Adunații Copăceni în lupta pentru play- off, în timp ce o înfrângere a oricărei echipe din cele două i-ar diminua șansele la campionat.
Înaintea acestui duel, trupa Giganții se află pe locul 3 în clasament , cu 42 de puncte, la doar un punct distanță de Victoria, ce ocupă poziția 4 cu 41 de puncte.
Programul etapei a 21-a, Liga a 4-a, seria Sud, ora 17:00
Giganții Vărăști- Victoria Adunații Copăceni
Voința Slobozia – Argeșul Hotarele  3-0
Energia Remuș- Viitorul Vedea
Unirea Izvoarele – Dunărea Oinacu
Dunărea 2020 Giurgiu- Voința Daia    3-0
Gloria Comana – M. V. Călugăreni
Real Colibași- Stă
Programul etapei a 21-a, Liga a 4-a, seria Nord, ora 11:00
Viitorul Tîntava – Inter Zorile
Luceafărul Trestieni  Maxima Hobaia
FC Bolintin Deal- FC Bolintin Malu Spart
Avîntul Florești – AS Podul Doamnei
Argeșul Mihăilești – Petrolul Roata
Real Dăgăneasca- AFC Singureni
AS Iepurești –  Zmeii Ogrezeni
(Costel Spînu)
Foto: Costel Nicolae 

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
13.6 ° C
13.6 °
13.6 °
59 %
1kmh
100 %
Dum
17 °
lun
19 °
mar
15 °
mie
16 °
joi
7 °