Liga a 4-a Giurgiu. Avancronica etapei a II-a din Seria Sud, etapă în care Dunărea Giurgiu nu va juca

0
320

Sâmbătă, 10 septembrie 2022, este programată runda cu numărul 2 din campionatul judeţean de fotbal (Liga 4, seria Sud), competiţie care va avea ora de start 17:00.

În această etapă, Dunărea Giurgiu va sta. Meciuri echilibrate se joacă la Oinacu și Valea Dragului. La Adunații Copăceni, echipa locală Victoria, nu va avea probleme cu Unirea Izvoarele. Singura necunoscută va fi scorul la care gazdele se vor impune. Greu de crezut că Unirea Izvoarele, cu tot elanul din prima etapă, va reuși să țină piept unei echipe cu un lot net superior și cu mai multă experiență.

Energia Remuș a pierdut în prima etapa cu 1-0, pe teren propriu cu Adunații Copăceni și are nevoie de puncte pentru a putea clădi bazele unei echipe solide în următoarele etape. Gazdele de la Inter Valea Dragului în postura de nou-promovată vor încerca să câștige primele puncte din acest sezon de Liga a 4-a, în meciul de pe teren propriu cu Remuș. Echipa din Remuș are nevoie de puncte pentru a putea clădi bazele unei echipe solide în următoarele etape.

Programul complet al rundei a II-a

⚽Viitorul Vedea-M. V. Călugăreni

⚽Victoria Adunații Copăceni-Unirea Izvoarele

⚽Inter 2019 Valea Dragului-Energia Remuș

⚽Dunărea Oinacu-Gloria Comana

⚽Real Colibași-Giganții Vărăști

⚽Dunărea 2020  Giurgiu-Stă

(Costel Spînu)