Liberalii giurgiuveni l-ar vrea înapoi pe Lucian Iliescu

1
142

Despre o eventuală revenire în Partidul Național Liberal – organizația Giurgiu, a celui care, cu cinci ani în urmă, o lăsase ca fiind prima putere politică din județ, a vorbit astăzi, în prima sa conferință de presă în calitate de președinte al organizației județene PNL, Marin Anton.

„Despre o revenire în partid a lui Lucian Iliescu…este un subiect ce poate fi abordat. Voi sta de vorbă cu colegii mei, pentru că, după mine, trebuie făcută o reparație morală față de el. L-am văzut, este foarte bolnav și este foarte singur. La cât a muncit pentru acest partid, credem că îi putem acorda un titlu onorific. Avem nevoie de el, de experiența lui politică. A făcut o alegere acum câtva timp, nu a fost cea mai bună decizie a sa, dar noi îl așteptăm înapoi, la PNL”, a mai declarat Marin Anton.

(O.C.)

1 COMENTARIU

  1. Cine se aseamana se aduna: Anton -Iliescu, Anton-Stanisteanu!
    Stanisteanu si-a dat demisia si a candidat independent la locale, oripilat de intruziunea lui Floricel in acest maret partid. Nu a obtinut decat 3% din voturi, dar scopul de a-l sabota pe Floricel a fost atins. Acum a revenit in PNL si a facut echipa cu M.Anton, care corespunde criteriilor lui etice inalte.
    Vai de capul lui de PNL!