Lansare spectaculoasă a membrilor ALDE, pe esplanada teatrului ”Vianu”!

1
295
dsc02590Vineri, 11 noiembrie, aproximativ 300 de membri ai ALDE Giurgiu, alături de conducerea formațiunii, au participat la deschiderea oficială a Campaniei Electorale pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 11 decembrie.
Lansarea campaniei a fost marcată într-un mod inedit de către membrii partidului mai-sus menționat, care au format harta județului nostru pe esplanada Teatrului ”Tudor Vianu” și au scandat ”ALDE!”
Cu acest prilej, copreședintele formațiunii și, totodată, candidatul numărul unu pentru un post de deputat, Toma Petcu, a dorit să transmită giurgiurgiuvenilor următoarele: Suntem pregătiți, așa cum v-am obișnuit până acum, să ne facem treaba așa cum trebuie. Vom avea acțiuni în tot județul și sperăm ca promovarea ALDE să ducă la rezultatul pe care ni l-am propus – acela de a obține un mandat de senator și unul de deputat. Așa cum am spus de fiecare dată, mi-am depus candidatura și sper să ajung în Parlamentul României, nu neapărat pentru mine personal, ci pentru generația mea, pentru oamenii care văd în ALDE o speranță de mai bine. Vreau să-i asigur pe giurgiuveni că dacă voi ajunge în Parlament nu-i voi dezamăgi, iar oamenii care mă cunosc știu că ceea ce spun acum nu sunt doar vorbe mari. Sper ca viitoare guvernare, formată clar din PSD și ALDE, să fie guvernarea care să readucă România pe traiectoria pe care ne-o dorim cu toții. Avem încredere într-o campanie curată, bazată pe proiecte și pe idei, pe programe de guvernare și pe dezvoltare economică și, bineînțeles, o campania prin care să motivăm oamenii să iasă la vot, mai ales ținând cont de faptul că data alegerilor nu este una tocmai propice în acest sens.
La rândul său, candidatul de pe locul patru pentru Camera Deputaților din partea ALDE Giurgiu, Ionel Muscalu, a dorit să spună, scurt și la obiect: Redăm România românilor!
(Teodora Nicolau)