La Medgidia, din nou, luptătorii giurgiuveni au făcut legea! Noi medalii pentru copiii de la SCM Dunărea Giurgiu

0
270

În perioada 17-20 octombrie sala sporturilor ,,Iftimie Ilisei”din municipiul Medgidia a fost gazda a finalei Campionatului Național Individual de lupte pentru categoria de vârstă juniori mici . Organizatorii au fost Federația Română de Lupte și Clubul Sportiv Medgidia . La acest festival al luptelor pentru copii echipa de lupte greco-romane a S.C.M. Dunarea Giurgiu a calificat 4 sportivi în urma participării în perioada 11-13 octombrie la Tulcea, turneu național de calificare. La aceasta competitie 4 sportivi giurgiuveni si-au castigat dreptul de a lupta la Medgidia.

Sportivii giurgiuveni antrenați de profesorul Florin Antonescu au reusit să confirme și să se impuna astfel : sportivul Dumitru Andrei locul 3 și medalie de bronz la categoria 46 kg , sportivul Bălăceanu Iulian locul 3 si medalie de bronz , sportivul Roată Petronel locul 5 având un comportament promițător de-a lungul competiției.

„Rezultatele obținute în acest an de catre sportivii secției de lupte din cadrul S.C.M. Dunărea Giurgiu ne dau dreptul să ne gândim ca în anul 2020 putem spera la un titlu de campion național pentru orașul Giurgiu” , a declarat profesorul Florin Antonescu , antrenorul celor 3 sportivi .