Avionul unui giurgiuvean s-a prăbușit pe un câmp de lângă A1

0
409

Astăzi, 20 octombrie, în jurul orelor 18.00, ISU GIURGIU a fost solicitat pentru a interveni în apropierea A1, km 42, sens de mers către Bucuresti la un accident în care a fost implicat un avion (din primele informații primite de la apelant, participant la trafic). După sosirea echipajelor la fața locului s-a constatat că era vorba despre un avion ușor, de 2 persoane, în care se afla doar pilotul. Pentru că motorul avionului s-a defectat în mers, pilotul a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren arabil.
Din fericire pilotul nu a pățit nimic în timpul manevrelor de aterizare forțată, doar avionul suferind avarii la trenul de aterizare, elice și aripa dreaptă.


La fața locului s-au deplasat un ASAS și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal, precum și elicopterul SMURD, fără a fi nevoie de intervenția niciunui echipaj.

Din informațiile primite de la reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu avionul aparține unui cetățean din localitatea giurgiuveană Vânătorii Mici.