liviu-dargnea…a afirmat recent Liviu Dragnea, președintele PSD, la un post de televiziune central.  Cred că va fi prima dată când nu voi trimite pe nimeni de la București în niciun județ. Vor fi numai candidați din județ, din organizația respectivă ” a precizat liderul  PSD.  El a mai adăugat că va aproba listele doar după ce va discuta personal despre fiecare candidat.

Întrebat dacă va avea drept de veto asupra listelor de la alegerile parlamentare, Dragnea a răspuns: „E prin lege în România. Nu o să le semnez ca primarul. Și eu am curaj să spun asta, pentru că și eu am fost în administrația locală. Adică nu o să le semnez până nu discutăm despre fiecare în parte”.

Totodată Liviu Dragnea  a dovedit că este extreme de optimist, fiind convins că  PSD va fi partidul care va da premierul după alegerile parlamentare: „Cu procentele de la locale, care s-ar putea să fie puțin mărite, vom da premierul. PSD va susține un premier de la PSD” – a mai spus Dragnea  precizând că formațiunea sa trebuie să obțină „suficient de mult încât cu ALDE să formeze o majoritate”!

(Jurnal)