61502145Conform celor de la Pro tv, în celula lui Cristi Borcea , din Penitenciarul Poarta Albă, au fost găsite sute de pastile psihotrope, pe care acesta  nu avea dreptul să le dețină.

 A fost de ajuns pentru ceilalți deținuți care au pornit un protest. Aceștia , la rândul lor, invidioși pe magnatul dorit de atâtea femei,  vor  acum și ei termopane,  covoare în celule, asa cum are  răsfățatul Cristi Borcea.

Conform acelorași surse în celula lui Borcea au fost găsite 443 de pastile cu efecte psihotrope, mai exact sedative si somnifere puternice pentru care ai nevoie de rețetă de la medical specialist. Deși acest lucru se întampla în luna iulie 2014, datele au devenit publice abia acum. Ancheta în cazul medicamentelor nu a fost însă finalizată nici până astăzi. Asta pentru că, spun sursele,  există o investigatie declansată de DIICOT Constanța.

 Cristi Borcea risca astfel să fie urmarit penal și în acest nou dosar. Controlul din celula fostului patron de la Dinamo Bucuresti a provocat la vremea respectiva și înlocuirea conducerii închisorii.

ANP: ”Am sesizat comisiile de disciplină competente (Ministerul Justiției, Administrația Națională a Penitenciarelor, cele două unități penitenciare verificate), pentru neglijența manifestată în exercitarea atribuțiilor de serviciu. În urma analizei acestor comisii, au fost sanctionați disciplinar opt funcționari publici cu statut special.”

Dezvaluirile despre condițiile preferențiale în care Cristi Borcea ar fi fost tratat în închisoare au provocat furia celorlalti detinuți. Aceștia susțin ca și din această cauză au decis să intre în greva foamei.

Iată ce declara presei un detinut din acest Penitenciar: „Borcea poate sa faca ce vrea. El are 2 ore de vizita, iar eu 20 de minute. El sta in celula cu covor, cu căldura, sunt 12 persoane în celulă, iar noi 33!”

Reprezentanții penitenciarului Poarta Albă sustin însă că asa zisul protest a fost inițiat de doi deținuti asupra carora au fost descoperite obiecte interzise. Tot ei ar fi încercat să îi atragă și pe alți condamnați în această grevă…

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. ma banditilor daca nu faceati greseli afara acum nu trebuia sa l invidiati pe borcea da l in gura masii de animal ayi gresit acum platiti ce vreti sa aveti confort . acasa stati mai bine ?2400 lei pe luna ne costa unul ca voi iar copiii dotati se pierd prin lumea larga nemernicilor .