Furtuna de miercuri seara a afectat mai multe șosele, arborii rupți de vânt obstrucționând traficul în câteva localități din județ

0
169

5555Furtuna de miercuri seara ( 17 august) a creat panică pe unele șosele din municipiu și județ. La ora 22:45, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Slobozia, pentru degajarea unor  arbori căzuți în urma vântului ce a bătut în rafale,  pe carosabil. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Echipajul a acționat rapid pentru degajarea carosabilului.

Zece minute mai târziu , ora 22:57, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat  să intervină în localitatea Giurgiu, în zona Parcului Alei, pentru  a elibera șoseaua adiacentă de  arborii și crengile căzute pe carosabil.   

La  ora 23:21, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat din nou  pentru a  interveni de data aceasta  pe DN 5B, în dreptul localității Frătești, pentru degajarea arborilor căzuți  pe carosabil. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială  aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu  care  intervenit pentru degajarea carosabilului.

La ora 23:51, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Budeni, unde arborii căzuți pe carosabil făceau imposibil accesul autovehiculelor . La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru aparținând Gărzii de Intervenție Colibași. 

Puțin după miezul nopții, la ora 00:52, I.S.U. Giurgiu a fost chemat pentru ultima oară  să intervină în localitatea Malu Spart, pentru a izola un fir de tensiune căzut la pământ. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru aparținând Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal. Echipajul a asigurat zona până la sosirea reprezentanților firmei pentru remedierea defecțiunilor.

(Jurnal)