În data de 24 august 2019, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată  de către un bărbat de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat,  GROSEANU COSTICĂ de 61 ani, angajat ca îngrijitor de animale la o stâna pe care o deține pe raza municipiului Giurgiu, a dispărut.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,50 – 1,60 m, 50 – 55 kg, constituție slabă, tenul deschis, păr blond grizonat, firul drept, tuns scurt, cu cărare pe dreapta, fața ovală, ochii mărime normală, culoarea albastru, nasul drept, mărime mijlocie, buzele mijlocii, dentiție incompletă, urechi cu depărtare normală, fără semne particulare.

 

La data plecării era îmbrăcat cu o bluză cu mâneci lungi de culoare închisă, cu o pereche de pantaloni tip jeans culoarea maroniu – crem, purta pe cap o șapcă de culoarea albastru și era încălțat cu o pereche de pantofi sport de culoarea deschisă.  

 

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.